willsing.blogg.se

Morning tea

Publicerad 2015-02-28 10:15:32 i Allmänt,

I want to believe
It's just you and me
Sometimes it feels like there's three
Of us in here baby.
So I, wait for you to call
And I try to act natural
Have you been thinking about her or about me?
 
 
 

uppdatering

Publicerad 2015-02-20 20:45:00 i Allmänt,

Hej fina ni.
 
Livet i sälen rullar på. Kanske stannar över sommaren också, vi blev erbjudna jobb då. Och jag tror att det kan vara väldigt fint här på sommaren. kan grilla, cykla, vandra, hitta på lite mer saker här i fjällen. Just nu känns de som om man inte gör annat än jobbar och vilar upp sig. På den lediga tiden så tar ja de bara lugnt så inget särskilt roligt i livet just nu. 
Idag har jag inte mått så bra, min mormors begravning var idag och jag kunde inte närvara pga distansen och 5 dagars jobb på raken. Det tog ganska hårt på mig faktiskt. Men jag väljer ändå att vara stark och acceptera "läget" och försöka tänka på nuet liksom. Jag saknar henne. Och min mamma. Vet att mamma är stark och världens bästa.
En liten god nyhet ja nästan hållt för mig själv är att jag funderar på ett hundköp. Det är igenom tänkt såklart. Jag har ju tjatat om en egen hund sen ja va mini. Min familj skaffa ju Jeppe när ja va 11 år. Han var mest som min. Och jag älskade han så fruktansvärt mycket. Tänker fortfarande på honom och kan börja böla för han betydde så mkt. Men det jag känner nu med en alldeles egen är att jag vill ha sällskap, mer motion i vardagen,  någon att pyssla om och ha roligt med. För mig är en hund en familjemedlem och behandlar den så också.  Eftersom att jag inte kan ta ut flera veckors semester som en valp behöver, så har ja tänkt mig en han hund i åldern 1-2. Söker dagligen runt på annons sidor efter någon som kan passa mig och mitt liv.  Jag tror att en hund kan ge mig så mkt kärlek. 
 
Nu ska ja o älskling kolla på sopranos serien. Grymt bra må ja säga. Kram kram ♡♡
 
 

8 feb

Publicerad 2015-02-08 12:15:43 i Allmänt,

 
Igår fyllde jag 23 år.jobbade halva dagen så vi firade dagen innan. vi åkte till Malung en sväng, ligger ca 6 mil ifrån lindvallen,  o jag blev bjuden på kina mat där av älskling. sen lalla vi mest runt o kolla i affärer. köpte med en tårta ifrån Ica. orkade inte baka något. jag trivs fortfarande bra här, fast är trött på snön. men har märkt på morgonen nowadays att de är mycket ljusare o även att snön lagt sig något. längtar till våren, pastell färgade kläder, tygskor, solbrillor, tussilago och blåsippor. 
 
mina föräldrar är utomlands, jag saknar dem. och även alla mina vänner hemma i hällefors. tänker ju på er varje dag. visst har man skaffat sig kontakter här i sälen också, mestadels inom jobbet o de är trevliga dem med. men ingenting slår vännerna i hemtrakten. nu  ska ja fortsätta jobba. imorgon kommer mitt paket ifrån lager 157. beställde en lång tröja o två par jeans. hoppas de är nå o ha. aldrig beställt därifrån. men finns bara affärer här med dyra priser. typ en enkel tröja för runt 600kr. o de vill jag inte lägga iaf. 
 
bloggar snart igen :) kram. 
 
 
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela