willsing.blogg.se

Valborg

Publicerad 2015-04-30 11:42:17 i Allmänt,

Imorgon är det första maj och idag hälsar vi maj välkommen. Jag sitter i min pyamas nu och dricker morgon kaffet. Men för min del idag så blir det en dag som kommer innehålla packning av saker och städning för imorgon flyttar vi till den andra stugan som ligger närmare skogen och har betydligt billigare hyra. Ska såklart också se efter vilden Viggo. Att uppfostra en valp är betydligt svårare än vad jag föreställt mig. Det kräver tid, tålamod, tänkande och känsla. Ja hade inte föreställt mig innan hur ja ville uppfostra V för jag ville kolla av hur han var först. Såklart har alla valpar bus i sig men alla i olika mängder. För att bäst beskriva V så är han energisk, söker uppmärksamhet väldigt mycket, är matgalen, gillar att naffsa på allt han kommer åt, är hoppig,  lättlärd, rädd för andra hundar och klumpig. Det är den mest ärliga beskrivningen just nu. Jag försöker uppfostra honom vänligt men bestämt och jag märker dag efter dag att det fungerar. Han kommer från början ifrån ett ganska otryggt hem med mycket stress (som jag upplevde det när jag hämtade honom) han är betydligt lugnare nu dag 4 från när vi hämtade honom dag 1. Jag tror att han kommer lita på mig mer och mer eftersom och känna  sig trygg i sin nya familj inom kort.
 
Nu hinner jag inte blogga mer. Det snöar här förresten. Oväntat faktiskt!  Ni får ha en fin valborg.
 
 

Viggo

Publicerad 2015-04-28 08:51:15 i Allmänt,

Jag har varit och hämtat min alldeles första valp.
Vissa  vet om det, för andra blir det en nyhet.
Var så nervös hela bilfärden till Malung.
Jag hade ju väntat på just det ögonblicket i många år.
När vi kom fram såg jag honom på gården.
Så liten (betydligt mindre än jag trott) men otroligt söt.
Vi stannade ett tag och pratade med ägaren, fick alla papper, skrev under, lämna pengar, sen var du min.
Jag bar dig till bilen. I bilen var du så himla orolig!
Pep och "skrek" i säkert 10 min innan du blev lugn.
Sen somnade du och allt kändes bättre. 
Nu har du sovit din andra natt intill mig och det har gått jätte bra. Vi tar promenader, myser, busar och ja har lärt dig några kommandon. Du är väldigt snabblärd.
Ägaren kallade dig för Rambo men jag ändrade ditt namn till Viggo. Min fina Viggo.
 
 
 

Ski&Rock

Publicerad 2015-04-25 20:29:00 i Allmänt,

Igår var det ski&rock som gällde för mig och A.
Först kom det engelska paret hit, vi grillade,  drack, pratade och lyssna på skön musik från 12-16.
Vi hade köpt alkohol så engelska paret stod för maten. 
Sen plockade en taxi upp oss och körde oss till högfjällshotellet.Där blev det drinkar, vänner och Veronica Maggio live. Riktigt roligt.
När vi kom hem på kvällen tog vi med oss alla hem till oss för efterfest. Drack några öl pratade o så. Sen ville vår kompis Sam att vi skulle hem till honom och festa,  men de va rätt dött där till en början. Sen kom fler folk och vi körde öl spelet en stund. De engelska paret som skulle sova kvar hos oss började bli trötta och ville helst hem, samma med A, så dem gick hemåt runt 01 tiden. Jag ville absolut inte hem för ja va så peppad och ville hellre ut och dansa så jag följde med ett gäng med kollegor till krogen. Men två av dem valde att åka hem så fort de kom dit pga den långa kön, så där stod jag ensam i kön med Sam och Rikard. Men väl inne på krogen så splittrades vi ifrån Rikard så jag och Sam festa ensamma. Det blev nån redbull vodka och dansa järnet till krogen stängde. Vi väntade utanför på taxi i säkert 20min men ja tröttnade o ja sa att vi går hem. så vi gjorde det!! dummaste idén någonsin. ca 4km i mörker och tunn skinnjacka. typisk Johanna idé. frös. var rädd och hitta inte, men ca Halvvägs påväg så stannade en liten bil och vi swishade föraren 100kr för att köra hem oss. Hahah. När vi kom hem 03 från krogen så skulle vi festa vidare men all alkohol va slut o alla andra sov..så ja så jag gick hem ca 1km från Sams hus ensam meeen De va en rolig kväll jag sent kommer glömma. Behövde verkligen släppa loss och ha en grym kväll med fantastiska människor och nya bekantbekantskaper. Verkligen Alla är så trevliga i sälen. det gillar jag nog mest.
Jag och min engelska väninna 
Jag o min fina A
Alissa Rikard Niklas Kris och Simon
 
Jag, Sam, Alyssa
swag
happy
crazyyy
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela